Musikk

A-ha avslutter verdensturneen i Bergen på lørdag

A-ha avslutter den pågående verdensturnéen «Cast in Steel» som startet i september i Sør-Amerika, i Bergen på Bergenhus Festning. Lørdag 7. mai blir siste mulighet til å oppleve A-ha live!

Billetter til konserten her.

I år er det 30 år siden ”Take on Me” gikk inn på førsteplass på verdens mest betydningsfulle hitliste, USAs Billboard Hot 100. Dette er en bragd som ingen andre norske artister har klart å etterfølge. Det er også 30 år siden debutalbumet ”Hunting High And Low” nådde butikkhyllene verden over. Albumet har i dag solgt over 10 millioner eksemplarer – et tall kun forbeholdt verdens største artister.

a-ha - Hunting High and Low (Official Video)

A-ha har uttalt at denne turnéen vil være deres siste turné som gruppe. Konserten i Bergen vil dermed være den siste muligheten til å se Magne Furuholmen, Paul Waaktaar-Savoy og Morten Harket på turné sammen. En konsert som vil gå inn i historiebøkene!

Med seg som support har de håndplukket den ferske nykommeren Bjarte dePresno Borthen. dePresno har blitt omtalt som en av de mest spennende nykommerne i norsk musikk, og var tidligere i år nominert til prisen «Årets Urørtartist». Dette vil bli bergenserens største publikum til nå.

Vi ble bedre kjent med dePresno under by:Larm i år. 

Say Hello - dePresno

Praktisk informasjon
Portene åpner kl 19:30.
Support: dePresno ca kl 20:30, a-ha ca kl 22:15. Konserten er ferdig ved midnatt.
Aldersgrense 15 år.

NB! Kun ståplasser – også i Golden Circle.
Ingen rabatt for ledsager.
Narvesen og 7-Eleven har ikke direktesalg, kun reservasjonsuthenting.