Musikk

Röyksopp med gjester gir deg tidenes førjulsfest! Få billetter igjen..

Ventetiden er snart over, og om kun få dager braker det løs i Stavanger og Oslo. Årets førjulshøydepunkt for alle som digger elektronisk musikk står for tur nå Röyksopp entrer DNB Arena fredag og Oslo Spektrum lørdag. Med seg har de et kobbel av gjesteartister det oser kvalitet av.

Röyksopp - Running To The Sea (Official video)

Etter et fantastisk år, er gutta i Röyksopp nå klare for å avslutte med en elektronisk danseaften i Stavanger og Oslo. I Stavanger har Torbjørn Brundtland og Svein Berge med seg André Bratten og Carl Louis. Bratten er også med i Oslo – sammen med ingen ringere enn Todd Terje.

Andre Bratten - Aegis (Original Mix)

André Bratten har de siste årene spilt seg inn i det ypperste elektronikaselskapet i Norge. I det samme miljøet som den norske DJen og elektronikaprodusenten Todd Terje regjerer. Bratten er kjent for sin synth-baserte musikk som eksperimenterer innenfor den elektroniske sjangeren. Med lydene han skaper fra synthesizere og piano, får han et helt spesielt melankolsk og minimalistisk lydbilde.

Carl Louis - Telescope (feat. Ary)


Uten å ha sluppet én eneste låt, ble Carl Louis plukket ut til å spille på By:Larm i Oslo 2015. Der ble han trukket frem av internasjonal musikkpresse som en av festivalens klare høydepunkter, og det har siden vært knyttet enorm spenning til hans solomateriale. Nå er endelig hans debut ute, og minialbumet «Telescope» er et produkt av organisk elektronika på sitt aller beste. Tittelsporet fra albumet går i disse dager sin seiersgang på norske radioer, og er blant annet A-listet på P3. Med til Stavanger tar Carl Louis med seg stjerneskuddene Ary og Pav.

TODD TERJE - Delorean Dynamite (for sale)

Todd Terje, Norges kanskje fremste artist og produsent innenfor såkalt ”Oslo-disco” og elektronisk dansemusikk blir med under konserten i Oslo Spektrum, som Röyksopps spesielt inviterte gjest. Den norske DJen og musikkprodusenten har klatret seg frem til å bli en av Norges fremste artister innen elektronisk dansemusikk og tar med seg sine groovy låter som et deilig kirsebær på kaka.

Dette bli en helt rå avslutning på året. Bli med å danse deg svett med oss – det er fortsatt noen få billetter igjen til begge konsertene!

Billetter finner du her

Få også med deg offisielt afterparty på Vulkan etter konserten i Oslo.